Poštovani roditelji,

radi bolje organizacije rođendana ovo su uslovi kojih treba da se pridržavamo svi:

 1. Igraonica je UVEK otvorenog tipa
 2. Prvi deo je za goste sa strane, podijum je deo za proslavu rodjendana (35 odraslih, 50 dece). Ukoliko imate preko 35 odraslih obavestite nas prilikom kaparisanja rođendana i potvrdite dan ranije, da Vam rezervišemo mesta, jer je kapacitet 100 mesta za odrasle, sa odvojenim delom za pušače.
 3. Tortu, svećice, vatromet (SAMO JEDAN KOMAD), slano posluženje (isečeno) Vi donosite. Posuda za podgrevanje roštilja, ovali, tanjiri od arkopala za odrasle, šareni tanjiri za decu, pribor za jelo, salvete i pozivnice obezbeđujemo mi. Sve od hrane ide na stolove za ketering, osim torti koje idu u frižider.
 4. Piće je iz našeg šanka i zabranjeno je unositi piće sa strane.
 5. Animator i DJ su obavezni za decu od 8 do 12 godina i cena je 35 € za dva sata rođendana.
 6. Sokovi za decu od 8 godina su na točenje, čaša je 50,00 dinara. Čaše za jednokratnu upotrebu obezbeđujemo mi.
 7. Ugovor i priznanica o zakupu donose se na uvid pred rođendan. Ostatak zakupa plaćate na kraju rodjendana sa pićem.Plaćanje je kešom ili na tri mesečne rate čekovima građana.
 8. Na raspolaganju imate  konobara,šankera  i 3 devojke, a za rođendane od 8 do 12 godina 2 devojke koje brinu o mlađoj deci.
 9. Dolazak na rođendan je 15 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 15 minuta posle završetka termina. Ukoliko nas u toku rodjendana ne obavestite da želite da produžite rodjendan, zadržavanje preko 15 minuta se naplaćuje    1000,00 dinara.
 10. Lavirint je za decu od 3 do 8 godina i igračke, piće i hrana se ne smeju unositi u njega kao ni oštri predmeti.
 11. Deo za bebe je za decu do 3 godine.
 12. Deca do 3 godine moraju biti u pratnji roditelja.
 13. Zabranjeno je ulaziti obuven u deo za igru. Patofne ne mogu da se imaju prilikom spuštanja niz tobogan zbog bezbednosti. Preko leta obavezno nošenje čarapa.
 14. Molimo roditelje da ne donose šampanjac za decu i konfete.
 15. Molimo roditelje da ne puštaju decu u deo za igru sa stvarima od vrednosti i brinu o ličnim stvarima (mobilni telefoni, novac, satovi, foto aparati, ključevi, kamere…) jer za njihov nestanak nismo odgovorni.