Poštovani roditelji,

radi bolje organizacije rođendana ovo su uslovi kojih treba da se pridržavamo svi:

 1. Igraonica je od 01.02.2018. za proslavu rođendana ZATVORENOG tipa.
 2. Igraonica ima 40 mesta za odrasle i 25 mesta u zatvorenoj bašti-terasi i 50 mesta za decu.
 3. Tortu, svećice, vatromet, slano posluženje (isečeno) Vi donosite. Posuda za podgrevanje roštilja, ovali, tanjiri od arkopala za odrasle, šareni tanjiri za decu, pribor za jelo, salvete i pozivnice obezbeđujemo mi. Sve od hrane ide na stolove za ketering, osim torti koje idu u frižider.
 4. Piće je iz našeg šanka i zabranjeno je unositi piće sa strane.
 5. Animator i DJ su obavezni za decu od 8 do 12 godina i cena je 35 € za dva sata rođendana.
 6. Ugovor i priznanica o zakupu donose se na uvid pred rođendan. Ostatak zakupa plaćate na kraju rodjendana sa pićem.Plaćanje je kešom ili na tri mesečne rate čekovima građana.
 7. Na raspolaganju imate  konobara,šankera  i 3 devojke, a za rođendane od 8 do 12 godina 2 devojke koje brinu o mlađoj deci.
 8. Dolazak na rođendan je 15 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 15 minuta posle završetka termina. Ukoliko nas u toku rodjendana ne obavestite da želite da produžite rodjendan, zadržavanje preko 15 minuta se naplaćuje    1000,00 dinara.
 9. Lavirint je za decu od 3 do 8 godina i igračke, piće i hrana se ne smeju unositi u njega kao ni oštri predmeti.
 10. Deo za bebe je za decu do 3 godine.
 11. Deca do 3 godine moraju biti u pratnji roditelja.
 12. Zabranjeno je ulaziti obuven u deo za igru. Patofne ne mogu da se imaju prilikom spuštanja niz tobogan zbog bezbednosti. Preko leta obavezno nošenje čarapa.
 13. Molimo roditelje da ne donose šampanjac za decu i konfete.
 14. Molimo roditelje da ne puštaju decu u deo za igru sa stvarima od vrednosti i brinu o ličnim stvarima (mobilni telefoni, novac, satovi, foto aparati, ključevi, kamere…) jer za njihov nestanak nismo odgovorni.